Genç öğretmen, 7'inci kattan atlayarak canına kıydı

Trabzon'da 28 yaşındaki öğretmen, bir apartmanın 7. katındaki dairenin balkonundan atlayarak intihar etti. Genç kadının psikolojik sorunları olduğu, bir süre önce Ağrı'dan Trabzon'a tayini çıktığı öğrenildi.

Bilim Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 20:57:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, 7 katlı binanın çatı katından atlayan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen anaokulu öğretmeni Merve Z. (28), hayatını kaybetti.

7'İNCİ KATTAN AŞAĞI ATLADI
Olay, sabah saatlerinde ilçenin Söğütlü Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Düzköy ilçesinde görevli anaokulu öğretmeni Merve Z., kardeşiyle birlikte oturduğu 7 katlı apartmanın çatı katından kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Merve Z., olay yerinde yaşamını yitirdi. Savcılık ve polis incelemesi sonrası öğretmenin cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.