Başkan Nihat Polat'tan Ağrı Basın Birliğine ziyaret

Ağrı İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nihat Polat, Başkan Yardımcısı Reis Ulgay Ağrı Basın Birliğini ziyaret ettiler.

Ağrı Yayın: 01 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2023 21:34:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Ağrı ‘da başarılı işlere imza atan Başkan Nihat Polat’a teşekkür eden Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram, ‘Ağrı’da büyük baş hayvancılığın istikrarlı ve sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için gece gündüz çalışan Ağrı İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği şehirde özelikle hayvanlarda kümeleme ve Sünni tohumlama işlerinde âdete yurt genelinde en başarılı olan Ağrı ekibine teşekkür ediyorum. Dedi.

 

Güçlü yerel Basın’ın Ağrı için çok önemli olduğunu belirten Ağrı İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nihat Polat, ‘Sizleri tebrik ediyorum çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum ’diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.