Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmüş'ü ziyaret etti

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Maarif Müfettişleri Başkanı İbrahim Gökalp ile birlikte Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özmüş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eğitim Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 13:09:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News
Ziyarette, Hamur ilçesindeki eğitim ve öğretim faaliyetleri, okulların fiziki durumu, öğrenci ve öğretmen sayısı, başarı durumu, projeler ve ihtiyaçlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, yeni görevine başlayan Özmüş'e başarılar dileyerek, ilçede eğitimin kalitesini artırmak için çalışacaklarını söyledi.
Maarif Müfettişleri Başkanı Gökalp de, ilçedeki eğitim denetim ve rehberlik hizmetlerinin yürütülmesinde destek olacaklarını ifade etti.
Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmüş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede eğitim camiasının birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğini belirtti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.