Mehmet Salih Aydın, Ağrı'yı karış karış geziyor

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, ‘Hanesine ve iş yerine girmediğimiz, gönlüne dokunmadığımız tek bir hemşerimizi bırakmayacağız.’ diyerek bugün de Ağrılı hemşerileri ile bir araya gelerek hasbihâl etmeye devam etti.

Politika Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 18:32:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, ‘Hanesine ve iş yerine girmediğimiz, gönlüne dokunmadığımız tek bir hemşerimizi bırakmayacağız.’ Diyerek bugün de Ağrılı hemşerileri ile bir araya gelerek hasbihâl etmeye devam etti.

Olumsuz hava şartlarına rağmen, kar yağışına aldırmayan ve buzlanan yolları görmezden gelerek 7’den 70’e Ağrılı hemşerileri ile bir araya gelerek AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, adım atılmadık sokak, elini sıkmadığı hemşerisi kalmayana kadar gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

‘Hemşerilerimizle yan yana, el ele olacağız. Bir adım mesafenizde duracağız, siz isteyeceksiniz biz yapacağız sözleriyle Ağrı ilimiz Kağızman Caddesinde Ağrılı esnaf ve hemşerileri ile bir araya geldi. Hoşgörü ve samimiyet ile yetkililerinden kendisini bağırlarına bastıklarını ifade eden Aday Aydın, gönüllere dokunmaya, dertlerini sıkıntılarını dinlemeye, çözümler aramaya, hal hatır sormaya, acıları paylaşıp, mutluluklarına ortak olmaya devam edeceğinin de altını çizdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.