Recep Aydın Ağrı Vali yardımcılığına atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atamalarına göre, Yozgat Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, Ağrı Vali yardımcılığına atandı.

Gündem Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 18:19:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

 RECEP AYDIN KİMDİR?
Recep Aydın, 10 Mart 1984 tarihinde İstanbulda doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Sakarya´da tamamladı.

Lisans eğitimini ise Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümününde tamamladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak 16 Haziran 2013 tarihinde 102. dönem Gümüşhane Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Gümüşhane de il stajını, Kırklareli´de teftiş stajını, Söğütlü ve Tirebolu ilçelerinde ise kaymakam Refikliği stajını tamamladı.

Daha sonra 1 yıl süreyle İngiltere´nin Sheffield Üniversitesinde yabancı dl eğitimi aldı ve aynı zamanda İngiliz idari sistemi üzerinde incelemelerde bulundu. Evli olan Kaymakam vekili Recep Aydın İngilizce bilmektedir.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.