Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek'ten okul ziyareti

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Eskiharman İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 10:16:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, sınıfları gezerek öğrencilerin derslerine katıldı, onlarla sohbet etti ve sorularını yanıtladı. Okul bahçesinde öğrencilerin oynadığı oyunlara da eşlik eden Kökrek, onların mutluluğuna ortak oldu.
Öğretmenler odasında öğretmenlerle de görüşen Kökrek, onların istek ve taleplerini dinledi, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Kökrek, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, okulların eğitim öğretimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerle de öğrencilerin gelişimine katkı sağladığını belirtti.
Okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve eğitim kalitesinin artırılması için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Kökrek, "Öğrencilerimizin başarısı için her türlü desteği vermeye hazırız. Öğretmenlerimizin de fedakarca çalışmalarını takdir ediyoruz. Eğitim camiası olarak hep birlikte Ağrı'mızın eğitim seviyesini yükseltmeye çalışıyoruz." dedi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.