Doğubayazıt'ta 12 yıl önce şehit olan cumhuriyet savcısı için mevlit okutuldu

Doğubayazıt ilçesinde, 12 yıl önce terör örgütü PKK'nın silahlı saldırısı sonucu şehit olan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç için mevlit okutuldu, dua edildi.

Gündem Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 15:56:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığınca ilçedeki Merkez Camisinde, şehit Kılıç için mevlit programı gerçekleştirildi.

Programda, savcı Kılıç için mevlit okutuldu, ardından dua edildi.

Programa, Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş, Türk Kızılay Şube Başkanı Kemal Şahin, cumhuriyet savcıları, hakimler, adliye personeli, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Programın ardından cami çıkışında Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığınca vatandaşlara gül suyu ve çikolata, Kızılay tarafından da nohutlu pilav ikram edildi.

Doğubayazıt Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, 5 Şubat 2012'de alışverişe gittiği sırada çarşı merkezinde terör örgütü PKK tarafından uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanmış ve nakledildiği Ankara'da tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.