AK Parti İl Başkanı Orhan Güngör, 'İlçe Belediye Başkan adayları Cumartesi günü açıklanacak.'

AK Parti'nin, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Ağrı’nın 7 ilçesindeki Belediye Başkan adayları açıklanacağı tarih belli oldu.

Politika Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 18:41:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Ağrı Kongre Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Aday Tanıtım Toplantısına AK Parti Grup Başkan Vekili Leyla Şahin Usta katılarak ilçe Belediye Başkan adaylarını açıklayacağı öğrenildi.

 

İlçe Belediye Başkan aday tanıtım toplantısının bir şölen havasında geçeceğini belirten AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör, ‘Kültür Kongre Merkezinde Cumartesi günü saat 14:00’de yapacağımız toplantıya İlçe Başkanlarımız, adaylarımız, partimizin bütün kademeleri katılacak. Şölen havasında geçecek olan aday tanıtım toplantısına tüm halkımızı da davet ediyoruz. Açıklanacak olan İlçe Belediye Başkan adaylarımız ile bismillah deyip yola çıkacağız. Dedi.

İlçe Belediye Başkan adaylarının kimler olduğu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, herkesin merak ettiği konu halen gizemini korumaya devam ediyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.