Ağrı'da "Atasözleri ve Deyimler" Sergisi Açıldı

Ağrı Cumhuriyet İlkokulu, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Atasözleri ve Deyimler" konulu bir sergi düzenledi.

Eğitim Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 11:57:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ağrı Merkez Cumhuriyet İlkokulunda açılan sergiye, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, şube müdürü Selahattin Bilgiç, okul müdürü Murat Akhan, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Serginin açılışını yapan Kökrek, öğrencilerin hazırladığı eserleri tek tek inceledi. Öğrencilerin giydiği kostümlerle sergiye renk kattığını belirten Kökrek, onlarla sohbet ederek öğrencilere sorular sordu. Kökrek, sergide emeği geçen okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilerle birlikte saz çalan Kökrek, daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyen Kökrek,"Her biriniz, öğrencilerimizin hayatlarına dokunan, onları şekillendiren, geleceğe yön veren birer rehber olarak önemli bir görevin sorumluluğunu taşıyorsunuz. Öğretmenlik, sadece bilgi aktarmak değil, aynı zamanda öğrencilere hayatı anlamaları, değerli anılarına anlam katarak ilerlemeleri için rehberlik etmektir. Sizler, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirme konusunda birer kahramansınız. Her gün sınıflarınıza gülümsemeyle giriyor, öğrencilerinizin yüreklerine dokunuyorsunuz. Eğitim, bir toplumun temel taşıdır. Sizler, bu temeli sağlam bir şekilde inşa eden ustalar olarak toplumumuza ve ülkemize büyük bir hizmet sunuyorsunuz. Öğrencilerimizi sadece bilgiyle değil, aynı zamanda insanlık, hoşgörü ve sevgiyle donatarak, onları yarının liderleri olarak yetiştiriyorsunuz. Öğrencilerimiz, sizinle geçirdikleri her anı hatırlayacak, öğrettiklerinizle büyüyecekler. Bu nedenle, her bir ders, sadece bir konu anlatımı değil, aynı zamanda bir ömre dokunan bir anı olabilir."dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.