AK Parti Tutak'da Fevzi Sayan ile gövde gösterisi yaptı

AK Parti Tutak İlçe belediye Başkan adayı Fevzi Sayan’ın seçim bürosu açılışında adeta siyasi şova dönüştü.

Politika Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 21:11:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bugün saat :12:00’de Tutak ilçesinde yapılan AK Parti Belediye başkan adayı Fevzi Sayan’ın seçim irtibat bürosunun açılışı adeta bir siyasi şova dönüştü ve Tutak halkı tarafından sevinçle karşılandı. Tutaklı hemşerileri Başkan sayını bağrına bastı.

Tutak İlçe Belediye Başkan adayı Fevzi Sayan’ın irtibat bürosu açılış programına AK Parti İl Başkanı Av. Orhan Güngör, önceki dönem Ağrı belediye Başkanı savcı Sayan, Ağrı Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Salih Aydın, AK Parti merkez ilçe Başkanı Ömer Tahtalı, Ağrı Belediye başkan yardımcısı Mehmet Alpaslan, Belediye meclis üyeleri Kasım Bulan, Nesim Zengi, Patnos İlçe Başkanı çetin Taşdemir, Hamur İlçe Başkanı Übeyit Bağlan, Eleşkirt Belediye Başkanı ve başkan adayı  Ramazan Yakut, Eleşkirt İlçe Başkanı Taner Kazak, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, ATSO meclis Başkanı Vasip Yılmaz AK partili yöneticiler ve binlerce Tutaklı seçmenin katıldığı açılış programı adeta bir siyasi şova övgüye dönüştü.

Herkesin bulunduğu program da ev sahipliği yapan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sayan ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Fevzi Sayan, katılım gösteren bütün misafirler ile ilgilenip inanılmaz ev sahipliği yaptılar.

Programda sonra Tutak Belediye Başkan Adayı Fevzi Sayan katılım gösteren yüzlerce misafirlerine yemek ikramı yaptıktan sonra herkes ile  tek tek tokalaştıktan sonra kendisinin onlara efendi değil de hizmetkar olmaya geldiğinin söylemi herkes tarafından takdir ve beğeni topladı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.