ismet Aslan, Yeniden Başkanlık Koltuğuna Oturdu

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Hamur Belediye Başkanı seçilen İsmet Arslan, mazbatasını alarak göreve başladı.

Politika Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 13:57:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

1958 yılından beri Hamur Belediyesini ilk defa muhalefet partisinden kazanan İsmet Aslan, 10 yıl ara verdikten sonra yeniden Başkan seçilerek ilklere imza atarak makam koltuğuna oturdu.

Ak Parti adayı Cezmi Ergül karşısında önemli bir seçim kazanan Aslan yaptığı açıklamada : “Bugün, Hamurlu kardeşlerimin destek ve güveniyle kazandığımız seçim sonucunda mazbatamızı aldık ve Hamur Belediye Başkanı olarak görevimize başladık. Bu göreve layık görülmek, benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. İlçemizin geleceğini birlikte şekillendireceğimiz bu yolda, sizlerin desteği ve katkıları olmadan başarılı olamayacağımızın farkındayım. Sizlerin güveni ve desteği, benim en büyük motivasyon kaynağım olacaktır. Seçim sürecinde bize inanan, destek veren, vermeyen her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Söz verdiğim gibi, şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla belediyemizi daha da ileriye taşıyacağımızdan emin olabilirsiniz. Bundan sonraki süreçte de sizlerle birlikte hareket ederek, ilçemizin ve vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımı sürdüreceğimi belirtmek isterim. Son olarak, seçim sonuçlarının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, destekleriniz için teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.