Av. Mehmet Salih Aydın, 'Gençlerin Dertlerine Derman olacağız.'

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı ziyaretleri kapsamında TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği’ne ziyaretinde, Gençlerin dertlerine derman olacaklarını söyledi.

Politika Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 21:09:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfı olan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Ağrı’da da gençlerin dertlerine derman olabilmek için çeşitli projeler üreterek hayata geçirmeye devam ediyor. AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın da gençleri düşünerek çalışmalar yürüten TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği’ni ve TÜGVA Ağrı İl Temsilcisi Nur Muhammed Alptekin’i ziyaret etti.

TÜGVA İl Temsilcisi Nur Muhammed Alptekin, “AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Salih Aydın ve beraberindeki heyet ile TÜGVA İl Temsilciliğimizde bir araya geldik. Ağrı’mızı Gerçek Belediyecilik ile buluşturacak olan belediye başkan adayımıza başarılar diliyor nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.