Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek'ten 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem mesajı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eğitim Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 13:27:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Kökrek, mesajında öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni dönemde başarılar diledi. Kökrek, "2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başlamanın heyecanını birlikte yaşıyoruz. Yarıyıl tatilini geride bırakarak, öğrencilerimizle birlikte yeni bir başlangıca adım atıyoruz." dedi.
Öğrencilere merakla öğrenmeye, keşfetmeye ve gelişmeye odaklanmalarını tavsiye eden Kökrek, "Unutmayın ki her birinizin benzersiz yetenekleri var, bu yetenekleri en iyi şekilde kullanarak başarıya ulaşabilirsiniz." ifadelerini kullandı.
Öğretmenlere de teşekkür eden Kökrek, "Bilgiye olan katkılarınız ve öğrencilerimizi doğru yönlendirmeniz, onların geleceğini şekillendirmede kilit bir rol oynuyor. Bu dönemde de öğrencilerimizi destekleyerek, onlara ilham veren bireyler olarak yol göstermeye devam edeceğinize inancımız tam." diye konuştu.
Velilerle olan iş birliğinin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Kökrek, "Çocuklarınızın eğitim serüvenindeki desteğiniz, onların başarılarına önemli bir katkı sağlıyor. Bu süreçte birlikte çalışarak, çocuklarımızın potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için el birliğiyle çaba sarf edeceğimizi bilmek bizi mutlu ediyor." dedi.
Kökrek, mesajının sonunda, "Yeni dönemin, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin birbirleriyle daha güçlü bağlar kurarak, birlikte başarılar elde edeceği bir dönem olmasını diliyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı günler geçirmenizi temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.