Mehmet Salih Aydın, Ağrı'da Bizim, Ağrısı da Bizim'

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın özel seçim Gazetesine yaptığı yazılı açıklamada Ağrı’da bizim Ağrısı da bizim dedi!

Gündem Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 16:57:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Aydın yaptığı yazılı açıklama da

 

Ağrı’da Bizim

 

Ağrısı da Bizim…

 

Kıymetli kardeşlerim!

 

Sorumluluk almak insan olmamızın bir gereğidir. Lakin bizim gibi sorunları birikmiş şehirlerde bir şeyleri düzeltmeye çalışmak kimilerine göre risk almak olarak görülür. Oysa şehrini seven bu kadim halkın hiçbir evladının sorumluluktan kaçma lüksü yoktur. Naçizane ben de öyle yaptım, çünkü her duyarlı hemşerim gibi benim de memleketime vefa borcum var. Bu memleket ki doğduğumuz ve doyduğumuz yerdir. Tasası, sevinci, bayramı ve yası ile hepimizin yuvasıdır.

 

Var olan hata ve eksiklerin nedenini başkalarına yıkıp kendimi mesul tutmamayı tercih etmedim. Çünkü inancım ve vicdanım yaşadığım şehirdeki her eksiklik için nefsimi hesaba çekmeye yönlendirdi. O yüzden, destek ve dualarınızla bedeli ne olursa olsun bu memlekete hizmet etmeye bir ibadet şuuruyla talibim. Şimdi kadını-erkeği, genci-yaşlısıyla tüm hemşerilerimi birlikte şehre sahip çıkmaya davet ediyorum. “Ağrı’da bizim ağrısı da bizim” diyen bu kentin her bir ferdi yeni bir tohumu toprakla buluşturmak için 31 Mart’ta istikrara sahip çımaya davet ediyorum.

 

Sorumluluk almaktan kaçınmayan, sadece eleştiren değil; yazıp çizerek, konuşup koşturarak çare üretenler. Sorunların bir parçası olmayı reddedip çözüme dair inisiyatif almaya niyet eden her kesimi omuz omuza yürümeye davet ediyorum.

 

Hiç kimseyi fikir ve düşüncesinden dolayı küçük görmeyecek ve ayrıştırmayacağız. Her zaman istişareye açık eleştiriye tahammüllü olacağız. Çocuklarımız için yarınlara dair umutlar yeşerteceğiz. Her bitişin ardından “Bismillah” diyerek yeni başlangıçlar yapacağız. Bu şehrin yetişmiş her evladına güven duyacak “Kırığımızı da, söküğümüzü de kendimiz tamir edebiliriz” diyerek birlikte çalışacağız.

 

Kıymetli kardeşlerim unutmayın!

 

Birbirimizin aynısı olmak zorunda değiliz. Ama birbirimize saygı duymak, bu şehri amasız ve fakatsız sevip hizmet etmek zorundayız. Toplumdaki her farklılığı zenginlik görüp birlik olacağız.

 

Tek başımıza toplumu değiştirmemiz belki çok güç olabilir. Ancak el ele verip şehrimizin daha güzel, insanımızın daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlayabiliriz. O yüzden sizleri, şehre hizmeti ve halka hürmeti şeref sayan, etkili projelerle topluma fayda sağlayan güç birliğine davet ediyorum.

 

Güven ve dayanışma içinde memleketin istikrarını sürdürmeliyiz. Şehrimizin hak ettiği konuma ulaşabilmesi için sosyal ve ekonomik gelişimi arttırmalıyız. Sizleri toplumsal ihtiyaçların bireysel çıkarlara feda edilmemesi için bencillikten uzak durmaya davet ediyorum.

 

Birlik ve beraberliğimizle sorunlara etkili ve kalıcı çözümler bulmalıyız. Siyasal, sosyal ve bürokratik potansiyelimizi “Ağrı’da bizim ağrısı da bizim” düşüncesinde birleştirip daha iyi bir şehir için kolektif bir güce dönüştürmeliyiz.

 

Şehrimizdeki güzellikleri, içimizdeki değerleri ve yetenekleri gün yüzüne çıkarıp istifade etmeliyiz. O yüzden sizleri ortak kimliğimiz Ağrı duygusu etrafında hareket etmeye davet ediyorum.

 

Kıymetli kardeşlerim!

 

Günlerdir gece gündüz demeden eşiklerinizi aşındırıyor, kapılarınızı çalıyorum. Takatimin son damlasına kadar her birinizin gönlüne dokunup duasına almaya çalışıyorum. Ancak bunca yoğun tempoya rağmen irademin dışında ihmal ettiğim kardeşlerim olmuşsa da her birinden ayrı ayrı helallik diliyorum. Beni ve yol arkadaşlarımı sadece evlerinize ve işyerlerinize değil yüreklerinize de misafir ettiğinize şahitlik ettim bunun için ayrıca sizlere minnettarım.

 

Şundan emin olun ki ben M. Salih Aydın kardeşiniz sizin has bir evladınızım. Size ve bu şehre hizmet etmeyi şeref sayan bir memleket sevdalısıyım. Oylarınızla vereceğiniz vazifeyi namusum bilecek, ne aldatanlardan ne de aldananlardan olacağım. Şimdiden tercihlerimizin memleketimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor, selam, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.

 

Ve emin olun ki biz kazanırsak bu şehirde hiç kimse kaydetmeyecek!

 

Kardeşiniz: Av. Mehmet Salih Aydın

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.