Patnos YİBO Futsalda Bölge Şampiyonu

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını kutladı.

Spor Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 11:03:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News
16-18 Nisan 2024 tarihleri arasında Erzurum'da heyecanla gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında, Ağrı'yı başarıyla temsil eden Patnos Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) takımı, grup müsabakalarını birinci olarak tamamlamayı başardı. Bu önemli başarıdan dolayı büyük bir sevinç yaşayan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Patnos YİBO oyuncularını tebrik ederek şu ifadelere yer verdi: "Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında göstermiş oldukları azim ve mücadele ile grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Başarıları bizleri gururlandırmıştır. Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Yarı final Müsabakalarında da Ağrı'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum."
Kökrek, ayrıca bu başarının elde edilmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilere de teşekkürlerini sundu.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.