AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı'ya Sosyal Medya Operasyonu Çektiler

Bazı yerel internet sitelerin başlattığı AK Parti Merkez İlçe Başkanı ömer Tahtalı görevden alındı haberi yıpratma ve karalama operasyonu çıktı.

Politika Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 21:26:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, ‘Sevgili Ağrılı hemşerilerim tek hedefi 2024 yerel seçimlerinin alt yapısını oluşturmak olan AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığımıza yönelik yapılan çirkin ve basın etiğinden uzak habere ilişkin kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile bir hakikati paylaşmak zaruriyeti doğmuştur..

Partimizin ve teşkilatımızın  önlenemez yükselişine ket vurmaya çalışan bazı odakların tahakkümündeki ,sözde basın kuruluşunun görevden alındığımız yönündeki haberinin gerçekleri yansıtmadığını  buradan ilan ederek.Hemşerilerimizin bu tarz  asparagas haberlerle tevessül edenlerin ,Ak Parti içindeki Truva atları olduğu gerçeğinden hareketle , maksatlı paylaşımlara itibar etmemelerini istirham ediyor. Bu provakasyonlara aldırış etmeden görevimizi layıkı ile sürdürmeye halkımızla birlikte devam edeceğimizi  ve yerel seçimlerde kentimizi  Belediye Başkanlığı ile taçlandıracağımız umut ve kararlılığı ile saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.