Ağrı'da KDV'siz Arsa Satışı Yapılacak

TOKİ, Türkiye'nin 33 ilinde KDV'siz arsa satışı yapacağını duyurdu. Bu satışlar, yüzde 25 peşinat ile başlayacak ve kalan tutar için alıcılara 48 ay vade imkanı sunulacak. Satışlar, açık artırma yöntemi ile gerçekleştirilecek

Ağrı Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 12:01:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Arsa satışları Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Ağrı, Aksaray, Ankara, Aydın, Bitlis, Çorum, Eskişehir, Hatay, Karabük, Konya, Malatya, Muş, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Uşak ve Yalova'da olacak. Toplamda 332 arsa, farklı büyüklük ve özelliklerde yatırımcılara sunulacak.

Başvuru süreci kapsamında, katılmak isteyen yatırımcılar belirlenen teminat tutarlarını banka hesaplarına yatırmalı ve TOKİ'nin belirlediği şartları kabul ederek tekliflerini sunmalıdır. Açık artırma toplantıları TOKİ'nin Ankara ve İstanbul'daki adreslerinde yapılacak. Bu süreçte, arsa muhammen bedeline göre değişen teminat miktarları, yatırımcıların dikkat etmesi gereken bir detay olarak öne çıkıyor.

 

Bu fırsat, uygun ödeme koşulları ile arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlayacak ve yatırım yapma şansını artıracak.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.