Ağrı Valisi Koç, turizm ve trafik toplantıları yaptı

Ağrı Valisi Mustafa Koç, İl Turizm Geliştirme Kurulu ve 2023-2024 Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri toplantılarını başkanlık etti. Toplantılar, valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ağrı Yayın: 02 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 02.12.2023 12:24:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İl Turizm Geliştirme Kurulu Toplantısı’nda, Ağrı’nın turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, turizm altyapısının geliştirilmesi, tanıtım faaliyetlerinin artırılması ve turizm sektörünün sorunları ele alındı. Vali Koç, Ağrı’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine sahip bir şehir olduğunu belirterek, turizmde hak ettiği yeri alması için çalıştıklarını söyledi. Toplantıda, Ağrı Dağı, İshak Paşa Sarayı, Meteor Çukuru, Diyadin Kaplıcaları, Ahmet Hani Türbesi gibi turizm merkezlerinin tanıtımı ve geliştirilmesi için yapılacak projeler görüşüldü.

2023-2024 Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri Toplantısı’nda ise, kış aylarında kar yağışı, buzlanma, sis gibi olumsuz hava koşullarının yol açabileceği trafik kazalarının önlenmesi için alınacak önlemler masaya yatırıldı. Vali Koç, kış mevsiminde vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat etmelerini sağlamak için gerekli tedbirlerin alındığını, karla mücadele ekiplerinin hazır olduğunu, trafik ekiplerinin denetimlerini sıklaştırdığını ifade etti. Toplantıda; kış lastiği kullanımı, zincir takma, araç bakımı, hız sınırları, emniyet kemeri gibi konularda farkındalık oluşturulması için yapılacak çalışmalar da konuşuldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.