AJANS04 - Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları, Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Gençler (A-B) Halter Türkiye Şampiyonası’nda önemli dereceler elde ederek Ağrı’ya gurur yaşattı. Mersin ilinde gerçekleştirilen şampiyonada genç sporcular, kendi kategorilerinde kürsüye çıkmayı başardı.
?️♀️ Adem Akın, Genç B 50 kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.
?️♂️ Bedirhan Aktaş, Genç B 56 kilogram kategorisinde Türkiye İkinciliğini elde etti.
?️♂️ Berat Karğı, Genç A 56 kilogram kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.
Elde edilen dereceler, Ağrı’da halter branşında yapılan altyapı çalışmalarının meyvelerini verdiğini bir kez daha gösterdi. İl genelinde spor yatırımlarının artmasıyla birlikte genç sporcuların ulusal arenada daha fazla başarı elde etmesi bekleniyor.
Başarılı sporcular ve teknik ekip tebrik edilirken, Osman Aşkın Bak yönetimindeki Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmaların Anadolu’daki genç yeteneklere önemli fırsatlar sunduğu vurgulandı. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi’nin de sporcuları yakından takip ettiği ve destek verdiği belirtildi.
Ağrı spor camiası, genç haltercilerin elde ettiği bu başarıları büyük bir gururla karşıladı.
Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri
Gençleri tebrik ederim.
Helal olsun size
Başarılarınızın devamını dilerim.
Bugün günlerden halter.
İnşallah sizi gelecekte daha iyi yerlerde göreceğiz.
Sizinle gurur duyuyoruz
Başarılar çocuklar.
Ağrı'da sayısız potansiyeli olan genç var. Ama kimse sahip çıkmıyor. Sporda eskiden bütün zor sartlara rağmen daha başarılı bir sehirdi burası.
Halter emek isteyen bir spor. Arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.
Sizin alninizdan öperim gençler helal olsun size