AJANS04/AĞRI - Ağrı merkeze bağlı Yoğunhisar köyünde muhtarlık ara seçimi gerçekleştirildi. Toplam 153 seçmenin bulunduğu köyde iki adayın yarıştığı seçimde, sandıktan çıkan sonuçlara göre Abdülkadir Alpaslan 78 oy alarak muhtarlık görevine seçildi. Rakip aday ise 42 oyda kaldı.


YOĞUNHİSAR KÖYÜNDE SANDIK HEYECANI YAŞANDI

Köy sakinlerinin katılımıyla yapılan seçimde oy verme işlemlerinin ardından sandıklar açılarak sayım gerçekleştirildi. Resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Abdülkadir Alpaslan, Yoğunhisar köyünde yeni dönem için muhtarlık görevini üstlenmeye hak kazandı.

Seçim sonucunun köy halkı için hayırlı olması temennisinde bulunulurken, yeni muhtar Abdülkadir Alpaslan’ın köyün ihtiyaçları, hizmet beklentileri ve yerel sorunları için çalışma yürüteceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri