AJANS04/AĞRI - İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan’ın 18 Haziran Perşembe günü Ağrı’ya gelmesi bekleniyor. Kentte gün boyu sürmesi planlanan program kapsamında Erdoğan’ın çeşitli ziyaretlerde bulunacağı, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde düzenlenecek toplantıya katılacağı ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geleceği öğrenildi.


EĞİTİM, GENÇLİK VE SİVİL TOPLUM BAŞLIKLARI GÜNDEMDE

Bilal Erdoğan’ın Ağrı programında eğitim faaliyetleri, gençlere yönelik projeler, vakıf çalışmaları ve sivil toplumun kentteki rolüne ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Program çerçevesinde kanaat önderleri, kurum temsilcileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmeler yapılacağı belirtildi.

Ziyaretin Ağrı’da özellikle gençlik ve eğitim alanında yürütülen çalışmalar açısından önemli bir buluşma olması beklenirken, Erdoğan’ın bazı kurum ziyaretleri ve açılış programlarına da katılmasının planlandığı ifade edildi. Programın ayrıntılarının önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

Bilal Erdoğan’ın Ağrı temaslarının, kentteki eğitim kurumları, gençlik çalışmaları ve sivil toplum faaliyetleri bakımından yeni değerlendirmelere zemin oluşturması bekleniyor. Kentteki paydaşların katılımıyla gerçekleşmesi planlanan programın yoğun ilgi görmesi öngörülüyor.

Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri