Ağrı'nın Patnos ilçesinde, Atatürk Mahallesi'nde bir inşaatta meydana gelen iş kazasında trajik bir olay yaşandı. Öğlen saatlerinde gerçekleşen kazada, kopan beton parçası üç işçiye çarptı. Olayda üç işçi yaralanırken, birinin durumu ağır olarak bildirildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
İNŞAATTA TRAJİK KAZA
İtfaiye ekipleri tarafından betonun altından çıkarılan Himmet V. ve Evren V., sağlık ekiplerince Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Himmet V. hayatını kaybetti. Evren V.'nin tedavisi ise hastanede devam ediyor. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.
Yetkililer, iş güvenliği önlemlerinin önemine dikkat çekerken, kazanın detaylarının incelendiğini belirtti. Patnos halkı, yaşanan bu üzücü olayın ardından derin bir üzüntü içinde. Olayla ilgili gelişmelerin takip edildiği ve kamuoyuna bilgi verileceği ifade edildi.
Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri
Henüz yorum yapılmamış.