AJANS04/VALİLİK - Ağrı Valisi Önder Bozkurt, Vali Yardımcısı Tarık Buğra Seyhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ile ilgili mühendis ve uzmanlarla birlikte KÖYDES kapsamında Soğanlı-Kocataş güzergâhında devam eden 9 kilometrelik asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların mevcut durumu ve yürütülen uygulamalar hakkında teknik ekipten bilgi alan Vali Bozkurt, güzergâhtaki çalışmaları sahada değerlendirdi.

SOĞANLI-KOCATAŞ GÜZERGÂHINDA 9 KİLOMETRELİK ÇALIŞMA

KÖYDES kapsamında gerçekleştirilen asfalt çalışmasıyla Soğanlı-Kocataş güzergâhında toplam 9 kilometrelik yolun asfaltlanması için çalışmalar yürütülüyor. Vali Bozkurt ve beraberindeki heyet, sahadaki uygulamaları inceleyerek mühendis ve uzmanlardan çalışmaların ilerleyişi hakkında bilgi aldı.

VALİ BOZKURT GÜMÜŞYAZI KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Asfalt çalışmalarındaki incelemelerinin ardından Gümüşyazı köyüne geçen Vali Önder Bozkurt, köy sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Bozkurt, köy sakinlerinin talep, görüş ve beklentilerini dinledi.

KÖYLERDEKİ ÇALIŞMALAR SAHADA TAKİP EDİLİYOR

Ağrı Valiliği tarafından gerçekleştirilen saha incelemesinde hem KÖYDES yatırımlarının mevcut durumu hem de kırsalda yaşayan vatandaşların talepleri doğrudan ele alındı. Vali Bozkurt’un teknik heyetle yaptığı incelemeyle Soğanlı-Kocataş güzergâhındaki 9 kilometrelik asfalt çalışmasının sahadaki uygulama süreci değerlendirildi.

Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri