Erzurum-Ağrı kara yolunda, A.C. yönetimindeki 36 AAV 758 plakalı SUV tipi araç, Canlı Hayvan Borsası yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan beş kişiden F.C.'nin durumu ağır olarak değerlendirilirken, diğer dört yaralı hızlı bir şekilde ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayın hemen ardından sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla kaza yerine intikal etti.
KAZA YERİNDE YOĞUN MÜDAHALE
İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları dikkatli bir şekilde kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. F.C.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olayın ardından trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, yetkililer sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Kazanın meydana geldiği yol kesiminde, sürücülerin hız limitlerine uymaları ve trafik kurallarına dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı.
Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri
Henüz yorum yapılmamış.