Fatih Sünbül, yıllarca alın teri döktüğü marangozhaneden müziğe uzanan yolculuğunu ilk klibi Derd‑i Hasat ile taçlandırdı. Aslen Ağrılı olan, Ardahan Marangoz adıyla Ağrı Sanayi Sitesi’nde işletme sahibi olan Sünbül, kendi yazdığı şarkı sözleriyle müziğin evrensel dilini ve tüm zorluklara rağmen sanat icra etmenin mümkün olduğunu müzikseverlerle buluşturdu.
İlk klibini de yıllarca emek verdiği kendi işletmesinde çeken Fatih Sünbül, bu tercihiyle şarkısının ruhunu ve hayat hikâyesini birebir yansıttı. “Derd-i Hasat”, kısa sürede dinleyicilerden büyük beğeni toplarken, yorumlar adeta takdir yağmuruna dönüştü.
Klibin yayımlanmasının ardından sosyal medyada yapılan yorumlar, Sünbül’ün doğru bir yolda olduğunu bir kez daha gösterdi. Dinleyiciler, şarkının sözlerini, duygusunu ve yorumunu övgüyle değerlendirdi.
Bir dinleyici, “Dinlerken de izlerken de çok duygulandım, emeğine yüreğine sağlık” derken, bir başka yorumda “Bağımlılık yaptı, her dinleyişimde daha güzel oluyor” ifadeleri yer aldı.
Şarkının dinleyiciyi alıp farklı duygulara götürdüğünü belirten bir yorumda ise, “Muazzam bir eser, dinlerken tüm duyguları dibine kadar yaşıyorsun” denildi. Birçok dinleyici de “Bu saatten sonra kimse tutamaz seni”, “Yolun bahtın açık olsun” sözleriyle sanatçıya destek verdi.
Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri
Henüz yorum yapılmamış.