AJANS04 - Artvin'de gerçekleştirilen Masa Tenisi Gençler A Kategorisi bölge grup müsabakalarında, Ağrı'nın Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi büyük bir başarıya imza attı. Takım, bölge üçüncüsü olarak önemli bir başarı elde etti ve bu sonuçla Mart ayında Zonguldak'ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı.

BAŞARIYA GİDEN YOL

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Tebrikler Kızlar" ifadesiyle takımın başarısı kutlandı. Müdürlük, "Mart ayında Zonguldak’ta yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan takımımızı ve hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." sözleriyle sporculara olan desteğini dile getirdi. Bu başarı, Ağrı'nın genç sporcularının ulusal düzeydeki müsabakalarda ne denli iddialı olabileceğini bir kez daha gösterdi.

Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bu başarısı, hem okul yönetimi hem de öğrenciler için büyük bir gurur kaynağı oldu. Takımın, Zonguldak'taki şampiyonada da aynı başarıyı tekrarlaması bekleniyor. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri