AJANS04 - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, personel maaş ödemeleri ve banka promosyonlarını kapsayan ihalenin sonuçlandığını duyurdu. Üniversite tarafından yapılan açıklamada, "AİÇÜ Banka Maaş ve Promosyon İhalesini 98 Bin TL ile İş Bankası Kazandı" ifadelerine yer verildi.
İHALE SONUÇLARI AÇIKLANDI
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ), personelinin maaş ödemeleri, banka promosyon ve bankacılık hizmetlerini kapsayan ihalenin sonuçlandığını duyurdu. Yapılan ihale sonucunda, en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası'nın kazandığı belirtildi. Üniversitenin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ihale sonucunun detaylarına yer verildi.
İhale sonucunda, Türkiye İş Bankası'nın 98 bin TL ile en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazandığı açıklandı. Bu gelişme, üniversite personelinin maaş ödemeleri ve bankacılık hizmetleri açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin bu duyurusu, personelin finansal işlemlerinde kolaylık sağlamayı amaçlıyor.
Haber Kaynağı: Ağrı'nın Haber Merkezi | Ajans04.Net Ağrı Haberleri
Henüz yorum yapılmamış.