İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ağrı’yı ziyaret edecek!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün Ağrı Merkezi başta olmak üzere Patnos ve Tutak ilçelerini de kapsayan ziyaretlerde bulunmak üzere Ağrı’ya geleceği bildirildi.

Politika Yayın: 04 Ağustos 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 04.08.2025 12:42:00
Editör - Yılmaz Daş
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün Ağrı Merkezi başta olmak üzere Patnos ve Tutak ilçelerini de kapsayan ziyaretlerde bulunmak üzere Ağrı’ya geleceği bildirildi.

Yerel kaynaklardan edinilen ve program detaylarının henüz netleşmediği bilgilere göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere bugün Ağrı’ya geleceği bildirildi. Ağrı Valiliği tarafından yapılan resmi bir açıklama olmamakla birlikte, Bakan Yerlikaya’nın çeşitli kamu yatırımlarını incelemesi ve güvenlik toplantılarına katılması planlanıyor.

Yerlikaya’nın özellikle Patnos ve Tutak ilçelerinde halkla buluşması, esnaf ziyaretleri ve güvenlik brifingleri alması bekleniyor. Ziyaret kapsamında yeni projelerle ilgili açıklamaların yapılabileceği tahmin ediliyor. İçişleri Bakanı’nın Ağrı ziyareti, kentte heyecanla karşılanırken, programın netleşmesiyle birlikte detayların kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.